Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Блаженніший Митрополит Онуфрій благословив представників київського товариства незрячих

Предстоятель привітав людей з вадами зору із прийдешнім святом Різдва Христового.

4 січня 2017 року Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій прийняв у своїй резиденції на території Києво-Печерської Лаври представників київського товариства людей із вадами зору. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

Звертаючись до гостей, Його Блаженство зазначив, що завжди у людському суспільстві є люди, які потребують особливої уваги і допомоги з боку інших, і саме в любові до ближнього і готовності допомогти йому й полягає основа християнського життя у сучасному світі.

«Ви складаєте ту частину людського суспільства, яка потребує особливої уваги й любові. Ми в міру своїх можливостей хочемо проявити до вас цю повагу і любов в ім’я Господа Іісуса Христа і Його Різдва», — сказав він.

Предстоятель привітав представників товариства із прийдешнім святом Різдва Христового, побажав їм Божої допомоги в усьому, миру в душі, любові до Бога і один одного.

dsc_8422А гості в свою чергу подякували за піклування та опіку Митрополиту Онуфрію. Церква вже близько 20-ти років допомагає людям з особливими потребами, за що вони вручили Його Блаженству грамоту.

«Низький уклін Вам за те, що ви допомагаєте нам почувати себе не інвалідами, а звичайними людьми, які лишень мають певні обмеження»,  — зазначила представник товариства.

Блаженніший владика вручив кожному святкові подарунки і благословив усіх.

Захід відбувся за підтримки Благодійного Фонду Предстоятеля УПЦ Блаженнішого Митрополита Онуфрія «Мир Вам!».