Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Співробітники соціального відділу відвідали дітей у інтернатах

18 січня керівник відділу благодійності та соціального служіння Вінницької єпархії, протоієрей Олександр Орайло разом з соціальними працівниками привітали з Різдвом Христовим та Богоявленням дітей Староприлуцької спеціальної загальноосвітньої школи – інтернат.
Завдячуючи благодійникам та усім людям доброї волі були зібрані різдвяні подарунки, засоби особистої гігієни, зимовий одяг, спідниці, взуття, колготки та шкарпетки.
Після слів привітання о. Олександр разом з вихованцями даної школи співали різдвяні колядки прославляючи новонародженого Спасителя. На завершення всім дітям були роздані підготовлені для них подарунки. Вихованці закладу були щиро вдячні за увагу та турботу.
Також після свята Богоявлення протоієрей Олександр привітав дітей і персонал з Різдвом Христовим та Богоявленням в Прибузькій спеціальній загальноосвітній школі-інтернат. Отець Олександр розповів дітям про свято Різдва Христового та Богоявлення. В свою чергу діти представили колективу соціального відділу Різдвяні колядки. Після чого священик роздав святкові подарунки. На завершення священик окропив усіх присутніх святою водою.