Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОРИСПІЛЬ. У Недрі прощалися з 20-річним Сергієм Захаревичем, який загинув в зоні АТО

У Недрі прощалися з 20-річним Сергієм Захаревичем, який загинув в зоні АТОУ неділю, 22 січня, у селі Недра Баришівського району селяни проводжали в останню путь свого земляка-Героя Сергія Зарахевича. Йому було лише 20… Провести воїна в останню путь прийшло все село, а ткож делегація з міста Березаны – міський голова Володимир Тимченко та керуючий справами виконкому Березанської міської ради Надія Слухай, мешканці сусідніх сіл. За день до того, в суботу, тіло Сергія привезли додому. Сільська молодь зустрічала земляка на колінах зі свічками.
Сергієві однокласники згадують, що з тривогою прочитали в Інтернеті повідомлення про те, що в районі Авдіївки загинув боєць Збройних Сил України. Дуже сподівалися, що це не їхній Сергій. А тоді довго не могли повірити у звістку про загибель товариша. Ще жевріла надія, може, то прикра помилка, Сергій живий і здоровий. І лише коли в село привезли труну з його тілом, зрозуміли, що то була сувора правда.
– А ви знаєте, у ці дні Серьожа мав бути у відпустці. Він просто помінявся зі своїм товаришем, котрому терміново потрібно було поїхати додому, – кажуть наші співрозмовники.