Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

УЖГОРОД. Владика привітав підопічних Терцентру соціального обслуговування з прийдешніми святами

За кілька днів після дня святого Миколая, а також напередодні різдвяно-новорічних свят Високопреосвященніший Феодор, архієпископ Мукачівський і Ужгородський разом із духовенством єпархії відвідав Ужгородський міський територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг), де перебувають люди похилого віку.
Найперше владика привітав підопічних Терцентру із прийдешніми святами та звершив урочистий молебень.
Після цього відбувся найтепліший очікуваний момент зустрічі з архіпастирем – вручення довгоочікуваних подарунків, які старенькі загадували у передні святого Миколая.
Нагадаємо, що протягом майже місяця за організації Ужгородської молодіжки відбувалася акція щодо збору подарунків людям поважного віку. Завдяки небайдужості багатьох громадян вдалось реалізувати мрії бабусь та дідусів, а найголовніше, що всі вони відчули увагу до себе.
«Бажаю вам три речі: здоров’я, надію на Бога, непохитну віру до Нього і спасіння душі. Буває так, що люди нас підводять, а ось Бог завжди поруч з нами. Достатньо тільки звернутися у молитві до Нього і ми отримуємо душевний спокій і мир», – зокрема зазначив владика.