Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Духовенство Рожищенського благочиння відслужило молебень за мир в Україні


28 серпня, в день Успіння Пресвятої Богородиці на центральній площі міста Рожище священики району помолилися за мир в Україні.
Молитву очолив благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко, якому спіслужили священики району: протоієрей Сергій Савієвський (с. Любче), протоієрей Віталій Катеринчук (с. Топільне), протоієрей Олександр Гринюк (с. Мильськ), ієрей Дмитрій Теравський (с. Рудня), ієрей Микола Жученя (с. Залісці), ієрей Олександр Іваничко (м. Рожище) та ієрей Ігор Мельхов (с. Тристень).
Священики відслужили молебень із особливими проханнями та молитвами за мир в нашій Україні. На завершення молебна отець благочинний звернувся до присутніх із словом, в якому закликав усіх молитися не лише в храмах і на подібних заходах, а і постійно по своїх домівках. Далі отець Петро висловив надію, що спільною і усердною молитвою ми вимолимо в Господа довгоочікуваний мир.
Священики проспівали многоліття земній Батьківщині, владі, війську і народу, а після многоліття “Вічну пам’ять” воїнам, які загинули під Іловайськом, так як в ці дні два роки назад відбулася ця страшна трагедія.