Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Вікарій Волинської єпархії та священнослужителі взяли участь в академії з нагоди Дня міста

20 серпня в обласному центрі відбулися урочистості приурочені до Дня міста. З нагоди свята на Театральному майдані відбулася Урочиста Академія. На урочисту подію прийшли священнослужителі, голова Волинської обласної державної адміністрації Володимир Гунчик, заступник голови обласної ради Роман Карп’юк, депутати Волинської обласної та Луцької міської ради, члени виконавчого комітету Луцької міської ради, військовослужбовці – лучани, які проходили військову службу на сході України, рідні та близькі військовослужбовців, волонтери, почесні громадяни міста Луцька , міські голови Луцька різних років, почесні гості міста Луцька з 15 партнерських і дружніх міст 7 країн світу.

За благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, участь в урочистій академії взяли вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл, речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук та помічник владики Нафанаїла ієромонах Афанасій (Герман).

Священнослужителі переказали представникам обласної та міської влади, а також громадськості міста Луцька вітання від імені митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

Своєю чергою, голова Волинської ОДА Володимир Гунчик та луцький міський голова Микола Романюк подякували митрополиту Волинському і Луцькому Ніфонту, вікарію Волинської єпархії єпископу Камінь-Каширському Нафанаїлу, та речнику Волинської єпархії протоієрею Валентину Марчуку, а також усім священнослужителям і віруючим УПЦ міста Луцька за патріотичну позицію, а також за те, що Волинська єпархія, співпрацюючи із обласною та міською владою, реалізує багато благодійних та соціальних проектів.