Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРЕМЕНЧУК. Клірики єпархії прийняли участь у святі обжинок селища Семенівка


5 серпня відбулося свято обжинок у селищі Семенівка. Обжинки — веселі, щедрі, своєрідний вінець хліборобської праці — чи не найголовніше свято у селян. Урочистість цієї події — у пишному короваї з борошна нового врожаю, у великому снопі з червоною калиною і чорнобривцями. Аграрії приватного сільгосппідприємства «Агріс» з великою радістю і задоволенням від результатів своєї праці зібрались цього сонячного вихідного дня для святкування на центральній площі міста. — Нелегко дався нам цей хліб, — розповідав керівник ТОВ «Агріс» Володимир Куцовол.
“Завдяки золотим рукам, мудрості та досвідченості наших аграріїв живе й процвітає українська нива, є робочі місця на селі.
На святі були присутні: голова Аграрної партії України, Віталій Скоцик, голова Семенівської районної організації Аграрної партії Володимир Куцовол, голова Полтавської обласної ради Олександр Біленький, селищний голова Людмила Милашевич та благочинний Семенівського району архімандрит Олексій (Бур’янський) та духовенство. Родзинкою свята став виступ заслужених артистів України Дмитра та Назарія Яремчуків.
Архімандрит Олексій (Бур’янський)