Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Митрополит Симеон з духовенством взяв участь у святкуванні Дня Незалежності України

24 серпня, на Європейській площі митрополит Вінницький і Барський Симеон з духовенством вінницьких храмів взяв участь у спільному святкуванні 25-ої річниці Незалежності України. На урочистості зібралися представники місцевої влади на чолі з головою обласної державної адміністрації Валерієм Коровієм, головою обласної Ради Анатолієм Олійником, головою Вінницької міської ради Сергієм Моргуновим, військовослужбовці Національної Гвардії та Національної поліції України, члени громадських організацій, жителі, гості міста.

Усі присутні мали можливість на великому екрані споглядати пряму трансляцію урочистостей з нагоди 25-ої річниці незалежності України, які відбувались у столиці нашої держави Києві.

Після виконання національного гімну разом з усією Україною, вінничани хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих воїнів у зоні проведення антитерористичної операції та Героїв Небесної Сотні.

Наприкінці заходу до присутніх з вітальним словом звернулися керівники області і міста, які також вручили державні відзнаки 11 вінничанам

Прес-служба Вінницької єпархії