Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВІННИЦЯ. Митрополит Симеон взяв участь у святкуванні Дня Прапора

23 серпня, відбулося святкування Дня Прапора України. В урочистих заходах взяли участь керівники області та міста, дипломати, члени міжнародних делегацій, військові, керівники релігійних конфесій області, городяни і гості Вінниці. Митрополит Вінницький і Барський Симеон у супроводі представників єпархіального духовенства взяв участь в урочистій церемонії підняття Прапору України та в покладанні квітів до пам’ятників загиблим воїнам і героям АТО.
Після офіційної частини митрополит Симеон оглянув виставкові експозиції районів області «Україна – від витоків до сьогодення» та містечко майстрів «Мистецька толока», які розташувалися на Європейській площі. Владика ознайомився з роботами майстрів народного мистецтва, поспілкувався з представниками районів.
Біля кожного виставкового майданчика господарі зустрічали митрополита Симеона короваєм, дарували архіпастирю власні вироби, брали благословення на добрі справи, розповідали про те, чим славиться і чим багатий той чи інший район Вінниччини. Під час відвідання фестивалю митрополит Симеон також мав спілкування з учасниками Світового Конгресу Українських Молодіжних Організацій, який напередодні відбувся у Вінниці.
Прес-служба Вінницької єпархії