Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВО. Подячний молебень відбувся з нагоди прибуття бійців із зони АТО

Як повідомля, інтернет-ресурс http://karpatnews.in.ua 12 серпня, відбулися урочистості з нагоди прибуття особового складу Ужгородського зонального відділу Військової служби правопорядку Збройних Сил України із зони проведення АТО.
Урочистості розпочались із виконання Гімну України. Далі із словами вдячності до воїнів звернулися т.в.о. начальника зонального відділення військової служби правопорядку Максим Кравець, перший заступник голови облради Петро Грицик та перший заступник міського голови Іштван Цап.
На запрошення керівництва Відділу, а саме полковника Мицель Федора Володимировича участь в зустрічі військовослужбовців взяла і Мукачівська православна єпархія. За благословіннян архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора участь в заході взяв настоятель храму на честь преподобного Іова Почаївського, що в Ужгороді (мікрорайон Радванка) − протоієрей Петро Баб’як.
Священик після звершеного подячного молебню благословив бійців, окропив їх святою водою та вручив кожному воїну молитовник «Хліб душі».