Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК. Представник відділу взаємодії із ЗСУ та установами пенітенціарної системи єпархії взяв участь у тренінгу для неповнолітніх

18 липня представник відділу взаємодії із ЗСУ та установами пенітенціарної системи Івано-Франківської єпархії УПЦ, прот. Василій Костишин взяв участь у тренінгу для осіб молодіжного віку та неповнолітніх, які перебувають на обліку в Коломийському міськрайонному відділі кримінально-виконавчої інспекції УДПтСУ в Івано-Франківській області.
Тренінг на тему «Життєві цінності та пріоритети в сучасному суспільстві» пройшов в приміщенні Коломийського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді управління праці та соціального захисту населення. Захід був організований представниками центру соціальних служб та відділу кримінально-виконавчої інспекції.
Протоієрей Василь Костишин звернувся зі словом духовних настанов до учасників заходу. Він розповів молоді про аспекти формування суспільних та християнських цінностей, про мир та любов до ближнього, без яких неможливе існування людини в соціумі та її спасіння. Він наголосив, що саме віра та молитва укріплює людину, підтримує та допомагає долати життєві труднощі.