Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Відбулося відспівування і поховання протоієрея Сергія Зінченка


6 липня відбулася заупокійна Божественна літургія та відспівування в Бозі почилого клірика Криворізької єпархії протоієрея Сергія Зінченка.

Напередодні ввечері тіло покійного було доставлено в храм Різдва Пресвятої Богородиці м. Кривого Рогу, де за новопреставленим були здійснені заупокійна літія, а також вечірня й утреня з чином парастасу. Всю ніч криворізькі священнослужителі читали Святе Євангеліє над тілом свого побратима і співслужителя.

Вранці заупокійну Літургію та чин відспівування звершив собор духовенства міста та єпархії. З благословення митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема, богослужіння очолили секретар Криворізької єпархії протоієрей Віктор Симонюк і благочинний Центрального міського округу, настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці протоієрей Анатолій Риженко.

За упокій дорогого батюшки молилися рідні та близькі покійного, парафіяни храму, учні недільної школи, члени молодіжного братства і численні віруючі з усього Кривого Рогу та округи, які знали і любили покійного священика.

Після чину прощання, поховання священика відбулося на Всебратському кладовищі поряд з могилами батьків.

Упокой, Господи, душу спочилого раба Твого новопреставленого протоієрея Сергія і всели його у святих Своїх обителях.

Вічна пам’ять!