Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Керуючий справами УПЦ зустрівся з професором Церковної академії Салонік

В ході зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці між КДА та грецькою Церковною академією в рамках освітнього проекту Erasmus.

11 липня 2016 року керуючий справами Української Православної Церкви, ректор Київської духовної академії і семінарії, митрополит Бориспільський і Броварський Антоній зустрівся з викладачем Церковної академії м. Салонік (Греція) митрополитом Кітруським, Катерінінським і Платамонаським Георгієм. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт Бориспільської єпархії.

У бесіді також взяв участь заступник Голови Відділу зовнішніх церковних зв’язків УПЦ протоієрей Миколай Данилевич. Перед початком зустрічі сторони обмінялися подарунками.

В ході зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці між навчальними закладами в рамках освітнього проекту Erasmus. Завдяки цьому проекту один студент Київських духовних шкіл знаходиться на навчанні в Церковній академії і один студент Церковної академії слухає курс лекцій в КДА (бакалаврська програма).