Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Єпархія передала кошти на операцію важкохворої дівчинки з Закарпаття

У Волинському облмуздрамтеатрі ім. Т. Шевченка відбулося гранд-шоу краси, моди та таланту «Принц і принцеса міста Луцька та Волинської області». Захід був організований модельним агентством та продюсерським центром «Світлинка». Під час дійства також збиралися кошти на операцію важко хворої дівчинки із Закарпаття Марійки Чорней.

За благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, участь у заході взяли священнослужителі Волинської єпархії, зокрема голова єпархіального відділу по боротьбі з алкогольною загрозою і наркотичною залежністю протоієрей Степан Ярема пообіцяв, що частина коштів зібрана під час благодійного фестивалю «Волинський благовіст», який з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта відбувся і цього року , буде спрямована на лікування Марійки Чорней.

Родина Марійки вже отримала ці кошти,як і кошти, зібрані під час самого шоу «Принц і принцеса міста Луцька та Волинської області».  Їх передала керівник продюсерського центру «Світлинка» Тетяна Кривицька.

Своєю чергою, мати Марійки Чорней висловила глибоку вдячність митрополиту Волинському і Луцькому Ніфонту, священнослужителям і вірним Волинської єпархії, які також долучилися до збору коштів, необхідних для рятування життя ї донечки.