Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КІРОВОГРАД. Єпархія долучилася до організації та проведення Всеукраїнських змагань з армспорту


З метою популяризації армспорту та здорового способу життя Кіровоградською обласною федерацією армспорту за підтримки Кіровоградського єпархіального відділу благодійності і соціального служінння, Федерації дзюдо та самбо Кіровоградської області, Кіровоградської обласної федерації по гирьовому спорту було проведено відкритий чемпіонат міста Кіровограда з армспорту. До змагань долучилися не лише спортсмени з Кіровоградської області, а й з Миколаївської, Черкаської та Кривого Рогу, тому захід набув статусу – Всеукраїнських змагань.
Спочатку зі словами привітання до присутніх звернулися президент федерації з армспорту Кіровоградської області Ігор Поцілуйко та протоієрей Іоанн Шемедюк. У своєму слові священик зазначив: «Ви хороше майбутнє нашої держави, тому що, пропагуючи здоровий спосіб, збільшуєте кількість молоді, котра також починає вести активне і тверезе життя. І чим більше у нас буде такої молоді, тим міцніша буде наша Україна».
У змаганнях брали участь спортсмени з таких регіонів: Кіровоградщина — м. Кіровоград, м. Знамʼянка, м. Олександрівка, м. Помічна, м. Мала Виска, с. Суботці; Миколаївська область — м. Миколаїв, м. Новийбуг, м. Казанка, м. Софіївка; Черкащина — м. Сміла, м. Чигирин та представники м. Кривий Ріг.
Усі спортсмени продемонстрували неперевершену боротьбу та силу. Найзапекліша боротьба розігралась у фіналі категорії 90+ на праву руку. Поєдинок був складним для спортсменів та видовищним для глядачів. Зрештою, Роман поборов суперника Володимира. Тож золото категорії 90+ поїхало до Миколаївської області — у місто Казанка, а Кривий Ріг зустрічатиме свого спортсмена зі сріблом.