Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРИВИЙ РІГ. Священик благословив випускників авіаційного коледжу


23 червня в коледжі Національного авіаційного університету відбулися урочистості, присвячені 63-му випуску курсантів коледжу.

Як і зазвичай, урочистості розпочалися з виносу прапору коледжу на головному плацу перед випускниками. До курсантів та викладачів з привітальними словами звернулися присутні: начальник коледжу Андрусевич Анатолій Олександрович, голова Центрально-Міської районної у місті ради Нєженцев Сергій Володимирович, представники авіакомпаній України, батьки курсантів та духовенство.

Окроплення випускниківЗ благословення митрополита Криворізького і Нікопольського Єфрема, в урочистостях взяв участь голова Місіонерського відділу Криворізької єпархії, настоятель домового курсантського храму коледжу на честь праведного воїна Феодора Ушакова, протоієрей Анатолій Бондар.

Всі гості побажали курсантам насамперед успіхів у працевлаштуванні, в реалізації здобутих знань та навиків в галузі цивільної авіації, майбутнього професіоналізму та щастя в особистому житті. Отець Анатолій долучився до теплих слів привітань, побажавши також Божої допомоги в служінні на благо суспільства та держави, благословив випускників й окропив святою водою.