Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЖИТОМИР. Священик єпархії прийняв участь у районному конкурсі малих читачів

Щороку, в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей, з нагоди якого районна бібліотека для дітей підготувала для маленьких читачів району прекрасне свято «Країна дитинства — країна мрій», що відбулося в районному Будинку культури с. Ярунь.

Цікава і насичена програма свята дала змогу дітям гарно провести час, поспілкуватися з однолітками та продемонструвати свої знання і таланти. На свято завітали діти та бібліотекарі сільських бібліотек з Нової Романівки, Наталівки, Піщева, Великої Горбаші, Гірок, Колодянки, Ужачина, Дідович, Токарева, Великого Молодькова, Ореп, учні недільної школи з с. Піщів.

На свято був запрошений настоятель Свято-Різдва Богородичного храму с.Піщів прот.Сергій Матвійчук. Священик у своєму виступі закликав не шкодувати сил та жертовної любові у вихованні дітей,-адже ця справа-найважливіша і найтяжча.

Також зі словами привітань до дітей району звернулися: головний спеціаліст відділу культури РДА Брацюк О.В., начальник служби у справах дітей РДА Бойко В.Ф., директор районної бібліотеки для дорослих ім. Лесі Українки Ковалевська Л.Д., представник постійного спонсора заходів районної бібліотеки для дітей — маркетолог ПАТ «Новоград-Волинський хлібозавод» Черниш О.Г.