Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВЕ. У Психоневрологічному інтернаті відбувся Пасхальний концерт

В же третю неділю поспіль за благословенням архієпископа Мукачівського і Ужгородського Феодора в храмах Мукачівської єпархії триває Пасхальний марафон концертів Недільних шкіл, що діють при храмах єпархії.

В неділю жінок-мироносиць відбувся концерт вихованців Недільної школи, що діє при Свято-Архангело-Михайлівському храмі в м. Мукачеві (мікрорайон Підгоряни).

«Колектив недільної школи, яка діє при храмі Архістратига Михаїла щороку готує кілька привітальних виступів на великі свята. Ось і у третю неділю після Пасхи діточки нашої школи виступили в храмі, щоб привітати прихожан зі світлим Христовим Воскресінням та святом жінок-мироносиць. Діти з допомогою віршів та піснеспівів розповіли своїм батькам, дідусям та бабусям про останні дні земного життя Іісуса Христа, про Його мученицьку смерть і Воскресіння, про те, чому сьогоднішнє свято називають найвеличнішим», відзначає настоятель храму протоієрей Михайло Галич.

Щоб поділитися духовною радістю у воскреслому Христі, після виступу у храмі діти разом зі священнослужителем відвідали Мукачівський Психоневрологічний інтернат. Радості у підопічних інтернату не було меж. Щирість і талант дітей справили неабияке враження на вірян, які щиро подякували юним артистам.

Після концерту настоятель храму протоієрей Михайло Галич привітав всіх жінок зі святом та призвав на усіх Боже благословення.

IMG_4429

IMG_4433

IMG_4459

IMG_4477

IMG_4479

 а