Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Представники УПЦ взяли участь в прийомі з нагоди Дня Конституції Польщі

Священнослужителі Волинської єпархії Української Православної Церкви взяли участь в урочистому прийомі до дня Конституції Польщі у Генеральному Консульстві Республіки Польща у Луцьку. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.

13153287_1093774800687007_546222816_n-300x225Урочистий прийом з нагоди Дня Конституції Польщ відбувся у Генеральному Консульстві Республіки Польща у Луцьку 4 травня.

За благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта та вікарія Волинської єпархії єпископа Камінь-Каширського Нафанаїла, участь у заході  взяли ректор ВДС протоієрей Рустик Капауз та клірик  луцького храму Всіх святих Землі Волинської протодиякон Ігор Савієвський.

Захід  став також прощальним вечором вже з екс-генеральним Консулом Республіки Польща у Луцьку Беати Бживчи, оскільки її термін каденції на цій посаді завершився.

Священнослужителі переказали Беаті Бживчи вітання від владик Ніфонта і Нафанаїла, а також від їх імені подякували за плідну роботу на посаді  Генерального Консула Республіки Польща у Луцьку.