Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МУКАЧЕВЕ. Іршавська молодіжка заробляє кошти на концерт для дітей-сиріт

Братчики Іршавського Іоанно-Предтечівського братства за підтримки і благословіння Феодора, архієпископа Мукачівського і Ужгородського та ініціативи голови братства ієроманаха Агапіта (Шпиняка) організовуватимуть благодійний концерт, який відбудеться в місті Іршава в період Світлого тижня.

Схоже дійство вже відбувалось на тереторії міста та цьогоріч молодь за благословінням владики взялась проводити свято, аби «Христос Воскресе-Воістину Воскресе» лунало зі щирих дитячих вуст і сердець на великій сцені, де найменші дітки старатимуться розділити свою радість з гостями свята.

Молодь вирішила власними коштами закупити простенькі кошики і зробити з них казкові уквітчані пасхальні корзини, а зібрані гроші передати на закупівлю призів для учасників концерту. В концерті головну участь братимуть дітки з дитячих будинків і вихованці школи-інтернату. Під час концерту вони показуватимуть свої таланти, дані Господом і прославляти Його Світле Воскресіння.

«Такі дійства важливі і дуже потрібні, хоч для того, щоб малесенькі сирітки розділили з нами радість Воскресіння Христового, щоб хоч на кілька годин ми стали як одна сім’я, де кожен рідний один одному, де пануватиме любов і підтримка, якої так бракує в сирітському житті. Братчики мають ще багато планів і щиро надіючись на молитви владики, мріють зробити гарне свято для малечі і дорослих», – зазначив голова братства о. Агапіт.