Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

СУМИ. Керівник єпархіального центру реабілітації зустрівся з молоддю

2 березня 2016 року за благословенням архієпископа Сумського і Охтирського Євлогія в Палаці дітей та юнацтва відбулась зустріч протоієрея Олександра Петренко із молоддю.

Паненко Віра Андріївна, керівник дитячо-юнацького клубу туристів та альпіністів «Абалаковець» організувала зустріч своїх вихованців з батюшкою, який в період з 1979 по 1988 роки також був членом клубу.

Протоієрей Олександр Петренко разом з протоієреєм Максимом Денисенком в період з літа 2014 року по осінь 2015 здійснив більше 10-ти поїздок в зону Антитерористичної операції на Донбасі, а також являється керівником єпархіального центру реабілітації воїнів АТО та мирних жителів Донбасу.

Молодь з цікавістю слухала про пастирські поїздки отця Олександра. Про життя і смерть, добро і зло, що на війні стають особливо виразними, про Божу поміч, а також про службу, бажання та сподівання воїнів, простих людей, наших земляків в зоні АТО.

В цей день присутнім представилася нагода побачити цю війну ще з одного ракурсу – священика Церкви Христової та патріота України, нагородженого медаллю «За гідність та патріотизм».