Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Митрополит Августин очолив відкриття фестивалю для людей з обмеженими можливостями

У Київському міському палаці ветеранів відбулося відкриття четвертого Свято-Георгіївського фестивалю та нового фестивалю «Ми є в тебе, Україно!» для людей з обмеженими можливостями. Заходи були організовані Синодальним відділом по взаємодії зі Збройними силами й іншими військовими формуваннями України спільно з Всеукраїнським об’єднанням інвалідів, які постраждали від мін, та учасниками АТО. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ.

За благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, урочисте відкриття фестивалів очолив голова Синодального відділу по взаємодії зі Збройними силами й іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин.

У рамках співпраці з духовенством УПЦ, військові підтримали будівництво в Києві дзвіниці пам’яті захисників ВітчизниТого ж дня митрополит разом з головою сектора опіки воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій Синодального військового відділу ієреєм Вячеславом Яковенком очолили засідання громадськості у підтримку ініціативи будівництва в Києві дзвіниці пам’яті захисників Вітчизни. Серед учасників засідання були присутні голова Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Дерев’янко А. В., голови організацій ветеранів Афганістану та АТО, члени родин загиблих українських військових.

 Синодальний військовий відділ спільно з ветеранами Афганістану й АТО організували фестивалі для людей з обмеженими можливостями