Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ОДЕСА. Віряни в черговий раз допомогли переселенцям

23 лютого в Одеській єпархії Української Православної Церкви відбулися дві соціальні акції, повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на прес-службу єпархії.Традиційно Координаційний соціально-гуманітарний центр Одеської єпархі їнадав допомогу сім’ям вимушених переселенців Донбасу і особливо нужденним одеситам.

IMG_9640

Голова Соціального відділу Одеської єпархії протоієрей Павло Поліщук особисто займається розподілом допомоги нужденним

За благословенням митрополита Одеського та Ізмаїльського Агафангела цього разу продуктові набори отримало 180 осіб із числа вимушених переселенців з Донецької та Луганської областей, 23 чоловікам також надали фінансову допомогу.

Єпархіальний Координаційний центр був створений понад півтора року тому і з тих пір тисячі біженців і особливо нужденних одеситів тут отримали допомогу.

Цього ж дня вихованці Одеської духовної семінарії на чолі з ректором, архімандритом Серафимом, стали донорами крові для онкохворих дітей.

Акція пройшла в Одеській обласній станції переливання крові за сприяння Молодіжного відділу Одеської єпархії і була приурочена до дня православної молоді.

_73O1418
_73O1425
_73O1449

Як вже повідомлялося раніше, ввечері того ж дня невідомі вчинили навмисний підпал автомобіля голови Соціального відділу Одеської єпархії протоієрея Павла Поліщука. Наразі ведеться слідство.

 IMG_9618