Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Ректор Церковної академії Салонік читає курс лекцій для студентів КДАіС

phoca_thumb_l_img_5031

З 23 лютого, в рамках міжнародної програми співробітництва освітніх закладів Erasmus, Київську духовну академію відвідує ректор Церковної академії м. Салоніки протоієрей Григорій Стамкопулос. Про це повідомляє Інформаційно-просвітницький відділ УПЦ з посиланням на сайт КДАіС.

Протягом чотирьох днів Його Високопреподобіє виступатиме перед студентами Київських духовних шкіл з лекціями, присвяченими різним темам: діалогу між наукою і богослов’ям, освіті в православній традиції, богословського осмислення технічного прогресу, аскетичного вчення сучасних грецьких подвижників.

У КДА також зазначають, що в рамках освітньої програми Erasmus відбувається обмін студентами між Київськими духовними школи і Церковною академією Салонік.

Нагадаємо, восени минулого року, під час Міжнародної конференції, присвяченої 400-ліття Київської духовної академії, ректор КДАіС, керуючий справами УПЦ митрополит Бориспільський і Броварський Антоній та ректор Церковної академії м. Салоніки протоієрей Григорій Стамкопулос підписали угоду про співпрацю між закладами.