Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священнослужителі єпархії привітали із Різдвом Христовим колективи ЗМІ Волині

12 січня, за благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, священнослужителі Волинської єпархії та студенти ВДС із різдвяними колядками завітали до управління Пенсійного фонду України у Волинській області, ГУ ДФС у Волинській області, ТРК «Аверс», редакцій газет «Волинь-нова» та «Вісник і К», ВОДТРК, а також СНУ ім. Лесі Українки.

Участь у привітанні керівництва та працівників цих установ взяли речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, ректор ВДС протоієрей Рустик Капауз, благочинний Луцької міської округи протоієрей Володимир Літвенчук, та інші священнослужителі Волинської єпархії.

Священики та хор студентів ВДС під керівництвом протоієрея Петра Муляра проспівали тропар і кондак свята Різдва Христового, а також найулюбленіші волинянами різдвяні колядки.

Речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук переказав благословення і вітання із Різдвом Христовим митрополита Волинського і Луцького Ніфонта керівникам та колективам установ, які вони відвідали. Священнослужителі побажали усім Божого благословення і успіхів у новому 2016 році, і особливо – настання довгоочікуваного миру в Україні. Генеральний директор ВОДТРК Ольга Куліш зауважила, що незабаром в ефірі Волинського телебачення триватиме благодійний концерт Волинської єпархії, участь у якому візьмуть хорові колективи Волинської єпархїї УПЦ. Своєю чергою, священнослужителі подякували керівництву і колективам ВОДТРК та ТРК «Аверс» за співпрацю із Волинською єпархією у реалізації медіа-проектів.

«Хочемо також запросити вас на 22 Різдвяний благодійний концерт, який з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта проводить Волинська єпархія. Цього року ми збиратимемо кошти не тільки для сиротинців, але і для дітей чиї батьки загинули на сході України, віддавши своє життя за нашу Незалежність та територіальну цілісність. І ми віримо і сподіваємось, що Господь з високого неба пошле на нашу землю довгоочікуваний мир», – сказав, голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.