Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР- ВОЛИНСЬКИЙ. На Волині відбувся благодійний телемарафон «Бог багатий милосердям»

Подібна унікальна благодійна акція проводилася вже водинадцяте. Тільки у Волинській області віруючі різних конфесій у різдвяні дні дають спільний концерт, під час якого збирають кошти для дітей-сиріт, позбавлених опіки батьків, а нині додалося і сиріт, чиї батьки загинули в неоголошеній війні на сході. За підтримки обласної держадміністрації та обласної ради і Луцької міської ради Волинська рада церков проводить телемарафон яку щороку очолює представник іншої конфесії. Дійство відбулося у Волинському облмуздрамтеатрі імені Тараса Шевченка.

Від Володимир-Волинської єпархій УПЦ участь приймали дитячі та дорослі колективи нашої єпархії.

Перед початком виступів хорів в прямому ефірі до віруючих звернувся прес – секретар Володимир – Волинської єпархії прот. Володимир Мацур. У своєму слові священик зазначив що Господнім велінням свята церква нагадує нам про з’явлення Божої любові у плоті, про народження Богонемовляти Христа… І Господь зове нас бути бестрашними перед усіма силами зла і надихає благодатною любов’ю перемагати їх, змінюючи наше життя, наповнене скорботами і тривогою…

До учасників заходу звернувся секретар єпархіального управління архімандрит Сава (Мякота), він привітав усіх з Різдвом Христовим та Новоліттям, а також подякував колективам які взяли участь у телемарафоні «Бог багатий милосердям»