Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Відбудеться науково-практична конференція Бориспільської єпархії присвячена роботі з молоддю та сім’єю

За благословенням митрополита Бориспільського та Броварського Антонія, за сприяння Синодального відділу Української Православної Церкви у справах молоді та Місії Синодального відділу Української Православної Церкви у справах сім’ї, відділу у справах сім’ї та молоді  Бориспільської єпархії УПЦ 22 грудня 2015 року організовує Першу єпархіальну науково-практичну конференцію голів та співробітників відділів у справах сім’ї та молоді благочинь Бориспільської єпархії.

У ході роботи конференції будуть розглянуті злободенні питання мотивації та методології роботи приходських священників з молоддю та сім’єю. До участі в роботі конференції запрошені представники Синодальних відділів по роботі з молоддю та сім’єю, провідні керівники  молодіжного руху, благочинні та керівники відповідних відділів благочинь Бориспільської єпархії.

Місце проведення: Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра (45 корпус). Початок роботи: 9.30. Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: (044)529 89 40; (067)745 20 10; (095)592 50 83, прот. Олександр Журавльов