Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЧЕРНІВЦІ. Напередодні свята Введення Предстоятель очолив всенічне бдіння у кафедральному соборі

 

3 грудня, напередодні свята Введення у храм Пресвятої Богородиці, Предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій очолив всенічне бдіння у Свято-Духівському кафедральному соборі міста Чернівці. Про це повідомляє Інформаційний відділ УПЦ.

Його Блаженству співслужили архієпископ Чернівецький і Буковинський Мелетій, єпископ Хотинський Євсевій, єпископ Івано-Франківський і Коломийський Тихон, а також духовенство єпархії.

Після читання Святого Євангелія Предстоятель привітав паству зі святом, побажав предстательства і Покрову Пресвятої Богородиці у благочестивих справах і починаннях та благословив усіх.

Як повідомляє Інформаційний відділ УПЦ, завтра Блаженніший Митрополит Онуфрій звершить Божественну літургію у Введенському жіночому монастирі Чернівців. Початок богослужіння о 9.00.

Нагадаємо, минулої неділі, Предстоятель Української Православної Церкви, Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій звершив Божественну літургію в Свято-Духівському кафедральному соборі Чернівців.