Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священики Волинської єпархії піднесли молитви за упокій душ загиблих журналістів

В день загибелі українського журналіста Георгія Гонгадзе 16 вересня, у Свято-Пантелеімонівському храмі Луцька, за благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, була відслужена  Панахида за спокій душ загиблих журналістів. Була піднесена молитва  за спокій безсмертних душ журналістів, які уже відійшли у Вічність з різних причин, зокрема, і за тих, хто загинув за час проведення АТО.

Богослужіння очолив речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук, йому співслужили священнослужителі Луцького міського благочиння. За спокій душ своїх, відійшовших у Вічність, колег молились понад 20 волинських журналістів.

«Ми сьогодні піднесли наші молитви за тих журналістів, які з різних причин відійшли у Вічність, тих, хто був вбитий за правду, і тих, хто загинув за час проведення АТО на сході нашої Держави. Нехай Милосердний Господь упокоїть їх душі в оселях праведних і дарує їм Царство Небесне», – сказав, звертаючись до присутніх медійників речник Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук.