Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ДОНЕЦЬК. Місія “Милосердя без кордонів” доставила черговий транш гуманітарної допомоги

 

Місія «Милосердя без кордонів», яка діє під егідою Української Православної Церкви, організувала відправлення чотирнадцятого транша гуманітарної допомоги в зону бойових дій на Сході України. Волонтери назвали цю поїздку найважчою, однак їхня місія була виконана: як повідомляє ресурс «Милосердя без кордонів», вантаж доставлений.

Як і того разу, місія везла гуманітарний вантаж у Свято-Миколаївський жіночий монастир, що знаходиться у селі Нікольське Волноваського району Донецької області. Через нього безпосередньо проходить лінія фронту, якраз між Волновахою та Мар’їнкою. Складнощі були через те, що нині запрацювала нова пропускна система, та гуманітарні вантажі опинились під забороною.

У вантаж потрапило все, що необхідно для повсякденного виживання людям – це дитяче харчування, засоби гігієни, їжа, інвентар для кухні тощо. Нині волонтери місії зібрали, перевезли та передали у буферній зоні понад тисячу тон вантажів, на суму понад 22 мільйони гривень, не рахуючи транспортних витрат. Місія «Милосердя без кордонів» дякує всім, хто доклався до формування траншу.

miloserdie-mission.org