Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЄРУСАЛИМ. На Святій Землі моляться за мир в Україні

2 червня розпочався паломницький візит Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія до Святого граду Єрусалиму. В паломництві Його Блаженство супроводжують представники духовенства, чернецтва та мирян з України.

3 червня, в день пам’яті святих рівноапостольних Костянтина і Єлени, Блаженніший Митрополит Онуфрій відвідав прийом, влаштований для української делегації Блаженнішим Патріархом Святого Граду Єрусалиму і всієї Палестини Феофілом ІІІ. На заході, який відбувся у великій залі Єрусалимської Патріархії, були також присутні духовенство та ченці Святогробського братства та члени Російської Духовної Місії в Єрусалимі.

Патріарх Феофіл ІІІ, звертаючись до Блаженнішого Митрополита Онуфрія, побажав високому гостю доброго паломництва і сказав, що глибоко стурбований ситуацією в Україні та молиться про якнайшвидше встановлення миру на українській землі. Предстоятель УПЦ у своєму слові сердечно подякував Єрусалимському Патріарху та членам Святогробського братства за молитви про Україну та її народ і за добрі побажання.

http://orthodox.org.ua/