Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Єпархія духовно підтримує дітей з вадами опорно-рухового апарату

 10 червня, в середу,  духовенство району та православне молодіжне братство “НІКА” спільно із працівниками Рожищенського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді і волонтерами із загальноосвітньої школи №1 м.Рожище завітали до вихованців Рожищенського навчально-реабілітаційного центру для дітей з порушенням опорно-рухового апарату. 

Участь у привітанні дітлахів з літніми канікулами та ознайомленні з роботою табору праці та відпочинку «Росинка» при НРЦ  взяли  благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко, голова місіонерського відділу благочиння протоієрей Віталій Катеринчук, прес-секретар благочиння священик Дмитрій Теравський, заступник голови райдержадміністрації Антоніна Клімчук та директор районного центру СССДМ Олег Шварцкоп.

Отець  благочинний привітав вихованців закладу із настанням літа та подарував для них комплект аудіодисків “Сторінки Євангелія”, а братчики разом із волонтерами провели цікаву розважальну програму.

Волонтери та дорослі у процесі знайомства з дітьми в ігровій формі обговорили питання змістовного дозвілля та відпочинку  у літній період. В рамках ігрової програми як вихованці закладу, так і гості презентували свої вміння та навички у веселих іграх та конкурсах.