Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Нагороджено переможців конкурсу «Я молюсь за тебе, Україно»

9 червня у Палаці учнівської молоді м. Луцька відбулася урочиста церемонія нагородження переможців та призерів обласного конкурсу дитячих творчих робіт «Я молюсь за тебе, Україно!». Її незмінним ведучим був радіожурналіст Андрій Роїк, а організаторами – Волинське православне братство тверезості ім. св. прав. Іоанна Кронштадтського, управління освіти і науки Волинської ОДА та управління освіти Луцької міської ради. Відбулося дійство з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта.

Були нагороджені переможці та призери у трьох основний та одній додатковій номінації. Основними номінаціями стали традиційно «Найкращий малюнок», «Найкращий письмовий твір», «Найкраща мультимедійна розробка». Всього було відзначено у цих трьох номінаціях 9 дітей. Ще 16 учасників конкурсу, які не здобули призових місць, проте проявили неабияку креативність, були нагороджені у спеціальній номінації конкурсу «Український креатив».

Під час церемонії діти мали нагоду не лише одержати подарунки, а й побачити зі сцени фото своїх малюнків на великих мультимедійних екранах. Учасники у номінації письмових творів чули свої вірші й прозу у виконанні ведучого під музичний супровід. А ті діти, які подавали на конкурс свої мультимедійні розробки, побачили їх трансляцію у залі.

Окрасою заходу став виступ двох зразкових художніх колективів Палацу учнівської молоді – вокальних ансамблів «Світанок» та «Лісова пісня».

Організатори заходу висловили надію на те, що і в наступних роках це традиційне щорічне творче дійство поєднає навколо себе небайдужих дітей, які не лише моляться за Батьківщину, а й присвячують їй творчість.