Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Відбулось засідання оргкомітету православного молодіжного фестивалю «Фавор»

14 – 15 липня цього року, за благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, відбудеться православний молодіжний фестиваль активного відпочинку та особистого розвитку «Фавор». Такий захід у Волинській єпархії відбудеться вже учетверте. Таборування, вже традиційно, відбудеться на мальовничому узбережжі озера Тросне поблизу села Карасин Маневицького району. До участі запрошується молодь віком 15 – 25 років.

Особливістю цього молодіжного фестивалю є те, що кожного року змістовне дозвілля православної молоді торкається певної актуальної саме для молоді теми суспільного та церковного життя. «Небесна та земна батьківщина», – такою буде тема цьогорічного фестивалю «Фавор».

Це, та організаційні аспекти проведення цьогорічного фестивалю «Фавор» обговорили під час засідання оргкомітету фестивалю, яке, за благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, відбулось у Свято-Троїцькому жіночому монастирі села Старосілля Колківського благочиння. Його провели голова Інформаційно-просвітницького відділу Волинської єпархії протоієрей Валентин Марчук та голова єпархіального молодіжного відділу ієромонах Ілля (Вишневський). До оргкомітету фестивалю входять, зокрема, священнослужителі Волинської єпархії, які трудяться на ниві молодіжного служіння.

 До участі у цьогорічному фестивалі «Фавор» запрошено, за благослвоенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта,  голову Синодального відділу УПЦ у справах молоді, вікарія Київської Митрополії, єпископа Обухівського Іону (Черепанова).