Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУБНИ. Наметовий православний табір «Патріот» запрошує дітей на відпочинок

У Лубенському благочинні Кременчуцької єпархії, неподалік від сіл Березоточа і Вовчик, на березі річки Сула, у красивому і мальовничому місці Полтавського краю, ось уже друге літо як відкривається наметовий Православний табір «Патріот». Табір діятиме з 3 по 8 серпня, діти відпочиватимуть і оздоровлюватимуться протягом п’яти діб під пильним наглядом вихователів та працівників табору.

Життя табору організовується по строго відведеному розпорядку. На відкритті табору буде відслужено молебень, після чого підніметься державний прапор нашої Батьківщини і розведеться багаття, яке не буде згасати протягом усіх п’яти діб життя табору. Кожен день починатиметься з ранкових молитовних правил, для закалювання – фізичні вправи та умивання прохолодною водою. Планується триразове харчування – сніданок, обід і вечеря, які готуватимуть на вогнищі. Вечорами перед відбоєм – вечірня молитва, бесіди біля вогнища та запікання картоплі в золі. На урочистому закритті табору буде відслужений подячний молебень.

Неподалік від табору розташований піщаний пляж на березі річки Сула. Протягом усіх днів перебування в Православному наметовому таборі для дітей заплановано різноманітні ігри і змагання, вікторини та конкурси, тож буде весело, а головне – кожен відчує себе відповідальним за різні напрямки життя і вчитиметься буди самостійним та зваженим. По завершенні відпочинку діти нагороджуються пам’ятним подарунком від штабу табору.

Організатори розглянуть можливість включення до роботи вихователів, привозу додаткових наметів, спального приладдя та різного інвентарю, необхідного для життя на природі. Продукти харчування заготовляються за принципом: хто що зможе.

Запрошуємо всіх бажаючих з усіх куточків єпархії і всієї України в Православний наметовий  табір «Патріот». Вік дітей — від 10 років. Заявки приймаються до 25 липня. Довідки та запис за телефонами організатора дитячого відпочинку протоієрея Романа Кулинича, голови відділу у справах молоді і сім’ї Кременчуцької єпархії : 099-450-04-72 та 096-100-86-26.