Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. По всіх храмах і монастирях єпархії звершуються особливі служби за мир і спокій в Україні

За благословінням митрополита Рівненського і Острозького Варфоломія по всіх храмах і монастирях проходять особливі служби за мир і спокій у нашій рідній Україні, щоб братовбивча війна покинула нашу землю і не гинули кращі сини і дочки.

Прихожани Свято-Троїцького храму с. Українка, Острозького р-ну, уже неодноразово щиро допомагали солдатам на Сході. А у пасхальні дні була зібрана посильна фінансова допомога воїнам АТО. На кошти більше двох тисяч гривень було придбано духовну літературу, а саме православні молитвослови.
З допомогою братства ветеранів християн-військовослужбовців Рівненської області «Ноєв ковчег», в особі його керівника Колодюка М.Ф. було передано близько трьохсот святих Євангелій. Там, на передовій, за словами волонтерів і самих солдатів, особливо відчувається потреба у спілкуванні з Богом. А також, дуже бракує натільних хрестиків. Тож православна громада Свято-Покровської церкви с. Обарів, Рівненського району на чолі з митрофорним протоієреєм Миколаєм (Ільчуком) пожертвували п’ятсот деревяних натільних хрестиків.
Завдячуючи ветеранам ГО « Всеукраїнський визвольний рух», уся ця духовна офіра 14-16 травня буде доставлена в зону АТО нашим захисникам.
Всемилостивий Господи, спаси православних воїнів силою Честного Животворящого Хреста, благослови їх Словом Твоєї Істини, і по Твоїй Святій милості, поверни героїв до рідних батьківських домівок.

Настоятель Свято-Троїцького храму с.Українка , Острозького р-ну,
протоїєрей Анатолій