Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священнослужителі єпархії взяли участь у прощанні із новоспочилим ректором ЛНТУ Віктором Божидарником

Днями пішов у Вічність довголітній ректор Луцького національного технічного університету Віктор Божидарник.
28 квітня відбулись похорон, а також прощання із новоспочилим у ЛНТУ. Із ректором цього вишу попрощатись прийшли викладачі, студенти, просто пересічні волиняни.
За благословенням митрополита Волинського і Луцького Ніфонта участь у церемонії прощання взяли секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук, настоятель Свято-Покровського кафедрального храму протоієрей Георгій Шевчук, настоятель луцького храму Всіх святих Землі Волинської протоієрей Володимир Яцишин, протоієрей Петро Муляр, настоятель храму Волинської ікони Божої Матері протоієрей Олександр Богданов.
Секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бонадрук переказав рідним і близьким нововспочилого щирі співчуття від митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, який підносить щирі молитви що Господь упокоїв його душу в оселях праведних.
“І ми всі нині підносимо молитви за спокій душі новоспочилого раба Божого Віктора, щоб Господь дарував йому Царство Небесне.Він багато років очолював цей навчальний заклад, який нині є Луцьким національним технічним університетом, і з якого вийшло багато чудових спеціалістів. Вічна йому пам’ять” – сказав, звертаючись до присутніх секретар Волинської єпархії протоієрей Миколай Бондарук.
Священнослужителі також принесли до труни спочилого вінок.