Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КРЕМЕНЧУК. Духовно-пастирська місія священиків єпархії

Священики єпархії надають духовну підтримку та матеріальну допомогу воїнам Української армії, які перебувають у зоні бойових дій в Луганській та Донецькій областях. За інформацією глави військового відділу Кременчуцької єпархії протоієрея Костянтина Маслова, з чергової поїздки із зони АТО у м.Кременчук повернувся священик Миколай Ворон, настоятель Богоявленської церкви с.Обознівка Глобинського району.

Священнослужитель провів поруч з військовослужбовцями у зоні АТО майже весь квітень – на Благовіщення перебував у Авдеєвці у 23 бригаді. Разом з волонтерами привіз солдатам паски та пасхальні крашанки. А з 15 по 24 квітня знаходився в селі Піски Донецької області у 93 бригаді.

Священик Миколай Ворон надавав різну допомогу, головна ж мета – це духовно-пастирська місія, якої так потребують ті, хто захищає нашу Батьківщину. Постійно проводив духовні бесіди, молебні, або за потребою — панахиди, причащав солдат та підтримував їх дух. Своє пастирське служіння у зоні АТО, по благословенню єпископа Кременчуцького і Лубенського Миколая, продовжуватиме і надалі.
Прес-служба Кременчуцької єпархії