Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

МАКАРІВ. Священик разом з волонтерами відвідали дітей у лікарні

24 квітня за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія співробітники благодійницької комісії Макарівського та Бишівського благочинь Макарівського вікаріатства відвідали дитяче відділення Макарівскьої центральної районної лікарні.

Благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров) привітав маленьких пацієнтів та їх мам, а такожмедичний персонал зі святом Воскресіння Христового. Усім було роздано солодкі подарунки.

Волонтери, які співпрацюють з комісією з благодійництва, повністю забезпечують відділення необхідним дитячим харчуванням, медикаментами, памперсами тощо.

Особливу увагу під час відвідування було приділено дітлахам, які не мають батьків і перебувають у різних соціальних закладах Макарівського району, а наразі проходять курс лікування в Макарівській лікарні.

Заступник головного лікаря Валентина Калмикова сердечно подякувала комісії з благодійництва та волонтерам, які співпрацюють з нею, та зазначила, що без постійної допомоги благодійників відділення не могло б повноцінно функціонувати.