Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛУЦЬК. Священик благословив та окропив майбутніх військовослужбовців

На збірному пункті районного військового комісаріату відбувся урочистий мітинг з нагоди відправки юнаків весняного призову до лав Збройних Сил та інших військових формувань України. Молодих солдат привітали голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, заступник голови районної ради Юрій Пироганич та благочинний Рожищенської округи протоієрей Петро Іваничко.

Виступаючи перед новобранцями, голова райдержадміністрації Інна Гайворонська зазначила: «Дякую батькам, що виростили таких мужніх хлопців. Ми розуміємо, що потрібно відновлювати призов, адже головне завдання кожного чоловіка – захищати свою сім’ю, свою державу. Бажаю призовникам здоров’я, успіхів та наснаги у здобутті тих навичок, які будуть необхідні для оборони нашої Батьківщини. Ми гордимося Вами!»

Рожищенський військовий комісар Олег Алєксєєв побажав майбутнім захисникам Вітчизни з честю та гідністю нести високе звання «рожищанин», а батькам дочекатися своїх синів.

Після традиційних урочистостей до юнаків звернувся отець благочинний. Священнослужитель прочитав молитву, благословив та окропив Святою водою майбутніх військовослужбовців на проходження строкової служби.