Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ЛИСИЧАНСЬК. Місія “Милосердя без кордонів” успішно доставила одинадцятий транш гуманітарної допомоги

 

20 березня місія «Милосердя без кордонів», що діє під егідою Української Православної Церкви з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, успішно доставила одинадцятий транш гуманітарної допомоги в зону АТО.

Гуманітарку було відвантажено у місті Лисичанськ Луганської області, частину якої розподілили між вимушеними переселенцями, які приїхали з тимчасово окупованих територій. Іншу частину вантажу було передано до населених пунктів прифронтової та буферної зон: Горське, Мирна Долина, Трьох Ізбенка, Волчеяровка, Нижнє, Малорязанцево, Золотарьовка, Шипиловка, Білогоровка, а також Попасне.

Слід зазначити, що до складу делегації, яка супроводжувала гуманітарний вантаж, були представники Всесвітньої Ради Церков: Президент ВРЦ в Європі доктор Андерс Вейрюд (архієпископ на спокої Лютеранської Церкви Швеції) і протоієрей Даниїл Буда (Румынська Православна Церква). Вони особисто приймали участь у роздачі допомоги людям, а також мали спілкування з постраждалими жителями сходу України.