Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Громада Воскресенського кафедрального собору проводить акції з надання адресної допомоги пораненим

Під час Великого посту громада Воскресенського кафедрального собору м. Києва проводить акції з надання адресної допомоги в лікарнях, біженцям, сім’ям інвалідів, дітям. Одним з місць такої опіки став Центральний військовий клінічний шпиталь м. Києва (вул. Шпитальна, 18).

Волонтерська організація при шпиталі, що займається розподіленням допомоги від населення для поранених, прийняла від собору партію продуктів харчування та релігійної літератури. Координатори волонтерської діяльності сердечно подякували працівникам Кафедрального собору за надану допомогу.

Зусиллями єпископа Бородянського Варсонофія та очолюваної ним громади подібні ініціативи вже стали постійними. Приєднатися до них запрошуються всі, хто має можливість посильно матеріально допомогти постраждалим.

Військово-медичний клінічний центр займається лікуванням військових із важкою і середньою важкістю поранень і надає кваліфіковану невідкладну медичну допомогу. Більшість військових, які знаходяться у медичному закладі, мають поранення кінцівок.

 

http://www.sobor.in.ua/