Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ. На першій седмиці Великого Посту Митрополит Антоній звершуватиме богослужіння щоденно

На першій седмиці Великого посту, з 23 лютого по 1 березня, за сталою традицією Митрополит Хмельницький і Старокостянтинівський Антоній, звершуватиме богослужіння щодня.

Великий покаянний канон Андрія Критського в перші чотири дні Великого посту Митрополит Антоній читатиме в Свято-Покровському кафедральному соборі, та храмах міста Хмельницького:
- Свято-Різдво-богородичний храм район продуктового базару;
- Свято-Георгієвський храм мкр. Дубово;
- Свято-Параскевинський храм мкр. Книжківці.
Літургія Передосвячених Дарів буде звершена Митрополитом Антонієм у середу 25 лютого та в п’ятницю 27 лютого у Свято-Покровському кафедральному соборі.
Чин загальної сповіді, в п’ятницю в вечері 27 лютого Архіпастир також звершить у Свято-Покровському кафедральному соборі.
Літургію св. Іоанна Златоуста в суботу 28 лютого першої седмиці Владика звершить у Кафедральному соборі міста. За ранковими статутними богослужіннями Митрополит Антоній молитиметься у Свято-Покровському Хмельницькому кафедральному соборі.
У 1-у неділю Великого посту — Торжества Православ’я — Владика очолить служіння Божественної літургії св. Василія Великого та Чин послідування Неділі Православ’я в Свято-Покровському кафедральному соборі.