Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

РІВНЕ. Парафіяни храму Всіх Волинських Святих, що в мікрорайоні Північний, зустріли ікону Святого Сімейства

5 лютого, напередодні пам’яті блаженної Ксенії Петербурзької парафіяни храму Всіх Волинських Святих, що в мікрорайоні Північний, зустріли ікону Святого Сімейства, яка подарована Афонськими монахами сестрам скита праведної Анни, що в селі Онишківці Дубенського району. В честь блаженної Ксенії освячено нижній храм парафії Всіх Волинських Святих.

З особливою радістю православні рівняни зустріли ікону на паперті храму. Після вітального слова настоятеля протоієрея Михаїла Жаровського розпочалася святкова всенічна, яку очолив насельник Варварівського скита, що в Старому Корці архімандрит Савватій (Хомазюк). Приклонитися до святині та помолитися за святковим богослужінням прийшли не тільки жителі міста, а й велика кількість вірних з окружних сіл.

Ікона Святого Сімейства перебуватиме у храмі Всіх Волинських Святих до суботи 7 лютого. Під час перебування ікони двері храму будуть відкриті, і всі бажаючи зможуть помолитися біля святині. В суботу о 16:00 святиня відбуде до Георгіївського подвор’я міста Рівного.