Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

КИЇВ. Синодальний відділ УПЦ започаткував три нових соціально-місіонерських проекти

22 лютого у приміщенні Київської духовної академії і семінарії відбувся захист соціальних та місіонерських проектів у рамках курсу «Основи організації соціальної ті місіонерської діяльності на парафії», який проходили протягом чотирьох місяців більш ніж 20 учнів.

На захисті були присутні організатори курсу: голова Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань протоієрей Владислав Діханов і директор суспільної освітньої організації «Ф.О.М.А.» Анастасія Борзюк.

На підсумковому занятті, що почалося з подячного молебню в Академічному храмі Різдва Пресвятої Богородиці, для захисту було представлено три проекти, які учні готували останні два тижні в окремих групах, а саме: «Соціальна адаптація засуджених», «Портал інформаційної підтримки «Взаємодопомога» та «Місіонерство у бібліотеках».

«У підсумку ми отримали три проектні групи, три проекти, – зазначив протоієрей Владислав. – Головна оцінка цих проектів – усі вони життєздатні. Ми сьогодні провели певне доопрацювання з аналізом. Зовсім скоро ми зможемо, скорегувавши ці проекти, дійсно запускати їх у життя».

Підсумком заняття стало вручення учасникам сертифікатів про закінчення курсів.

Як повідомив отець Владислав, набір другої групи буде відбуватися з другого тижня Великого посту. Запрошуються всі бажаючі.

Отримати більш повну інформацію про курс можна за телефоном: 050-44-13-777, або на офіційному сайті Синодального відділу УПЦ з соціально-гуманітарних питань blago.church.ua