Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ. Подарунок від молодіжного братства дітям з особливими потребами

Наприкінці Різдвяних свят члени молодіжного братства та учні недільної школи Низкиницького монастиря вирішили поділитися радістю свят з тими, хто обділений у цьому житті – дітьми з особливими потребами.

До цієї доброї справи готувалися заздалегідь – придумали та склали сценарій свята, підібрали музичний супровід, провели кілька репетицій.

В призначений день, до актової зали монастирської школи прибули гості – понад десять дітей з особливими потребами. Деякім з них допомогли дістатися священики монастиря.

На святково вбраній сцені відбулося дійство. Тут були і веселі клоуни, і добрі Вінні-Пух з П’ятачком, і злий Кощій зі своїми поплічниками, та, звичайно ж, Дід Мороз зі Снігуронькою. Акторські таланти, що відкрилися у кожному учасникові дійства, дотепні жарти та захопливий сюжет – усе це створило напрочуд теплу та веселу атмосферу. Добрі клоуни вийшовши до глядачів залучили кожну дитину до участі у святі.

Як у кожній Різдвяній казці тут був щасливий кінець – навіть злий Кощій визнав свої помилки та змінився на краще. Дай, Боже, щоб так було й у житті.

Кожен з маленьких гостей отримав солодкі подарунки від ігумена та братії монастиря, а закінчилося свято  дружнім спілкуванням.