Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БОРИСПІЛЬ. Духовенство другого благочиння єпархії на Різдво відвідало дітей сиріт, інвалідів та престарілих

Духовенство Другого Бориспільського благочиння на Різдво відвідало дітей сиріт, інвалідів та престарілих 7 січня в день Світлого Різдва Христового, за благословенням Митрополита Бориспільського і Броварьського Антонія, благочинний Другого Бориспільського округу, архімандрит Феогност (Юраш) у супроводі прот. Доримедонта Ірімєску, прот. Сергія Демиденка та прот. Георгія Пилипчука відвідали у с. Ревне, Бориспільського р-ну, стаціонарне відділення для постійного та тимчасового проживання інвалідів та одиноких не працездатних громадян.

Під час зустрічі архімандрит Феогност привітав усіх з великим та радісним святом Різдва Христового. Після вітальної адреси духовенство відвідало з подарунками та колядками людей, які знаходяться у відділенні. Наприкінці зустрічі було проведено виступ вихованця недільної школи парафії святителя Миколая с. Рогозів, Дмитра Цілика, який виконав на акордеоні улюблені мелодії.

Також в цей день духовенство завітало до дитячого будинку сімейного типу, який знаходиться у с. Рівне, Бориспільського р-ну. Духовенство та колядників радо зустрічали 11 вихованців та опікуни Зубчук П. П. та Зубчук В. І. , де після вітання духовенства діткам та вихователям було передані дарунки та солодощі. Благочинний подякував опікунам за їх великий подвиг і побажав їм Божої допомоги у їхній святій справі.

По завершені зустрічі Зубчук П. П. висловив подяку духовенству, за постійну підтримку і пам’ять про їхню родину, а дітки в подяку привітали священників колядками.