Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

НОВА КАХОВКА. Владика Філарет взяв участь у Благодійному вечері


Єпископ Новокаховський і Генічеський Філарет взяв участь у другому благодійному вечорі «У колі друзів», організованому благодійним фондом «Лепта».
Метою святкового благодійного заходу було придбання електрокардіографа для Каховської районної дитячої поліклініки.
Владика відкрив вечір напутнім словом. Архіпастир нагадав присутнім слова Господні: «Блаженніше давати, ніж брати» (Діян. 20. 35). «Сьогодні поступово втрачається вміння людей просто віддавати своє «щось» — гроші, сили, любов. Відтак, суспільство стає все страшнішим, ненависть процвітає в серцях, — зазначив Його Преосвященство. — Кожен, хто вчиться віддавати, набуває не лише благословення господнього, але й стає щасливішим, разом роблячи щасливішими тих, хто довкола. Хай всі, хто тут присутні, будуть щасливі, в тому числі і від того, що віддають своє добро широкою рукою та широко відкритим серцем».
До присутніх звернулися також керівники і засновники фонду «Лепта» — Світлана та Ігор Бжезицькі, які розповіли про роботу фонду в році, який минає. Гості спілкувалися за чаєм та солодощами, в залі лунала музика у виконанні талановитих артистів Каховського краю.