Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БІЛА ЦЕРКВА. Відбулись загальноєпархіальні збори духовенства

29 грудня у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві під головуванням митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина відбулися загальноєпархіальні збори духовенства.

Перед початком зборів у приміщенні єпархіального управління митрополит Августин провів з благочинними єпархії братську нараду.

Збори розпочав своїм виступом митрополит Августин. Він розповів про стан справ Української Православної Церкви та повідомив останні новини життя УПЦ і світового Православ’я. Владика зробив глибокий аналіз стану українського суспільства, яке не має єдиного моноліту і вже давно розвивається в різновекторних напрямках. Задля миру і єднання архіпастир вже вкотре прикликав духовенство до посилення своїх молитов. Секретар єпархії запросив священиків на нічні Божественні літургії, які відбуваються у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві соборі у ніч з п’ятниці на суботу два рази на місяць.

Другу половину зборів було присвячено практичним питанням з пастирства. Владика дав настанови духовенству та відповів на питання, які турбували священиків.

На завершення архієрей привітав кліриків єпархії з наступаючими святом Різдва Христового й Новоліття та подякував їм за пастирські труди.

Прес-служба Білоцерківської єпархії