Україна Православна

...

Официальный сайт Украинской Православной Церкви

БИШІВ. Єпископ Макарівський Іларій провів зібрання духовенства благочиння

10 грудня в день шанування ікони Божої Матері «Знамення», за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія єпископ Макарівський Іларій, керуючий Макарівським вікаріатством, звершив Божественну літургію в Свято-Покровському храмі села Бишів Бишівського благочиння. Перед богослужінням усі священнослужителі благочиння підійшли до таїнства Сповіді.

Владиці співслужили: благочинний Бишівського благочиння архімандрит Філарет (Єгоров), настоятель храму протоієрей Петро Подунайчук, духівник благочиння ієрей Володимир Гмирянський, духівник Макарівського благочиння ієромонах Пантелеімон (Король), духовенство Макарівського вікаріатства.

За благословенням Предстоятеля Української Православної Церкви владика Іларій нагородив отця Пантелеімона правом носіння хреста з прикрасами. Також керуючий вікаріатсвом вручив грамоти віруючим, які найбільш активно потрудилися в житті парафії.

Після літургії відбулося зібрання духовенства Бишівського благочиння, які очолив єпископ Іларій. Було піднято поточні питання з життя парафій, а також розглянуто низку пропозицій щодо виконання благословення Предстоятеля Української Православної Церкви про посилення соціальної роботи.

Архімандрит Філарет розповів про нові соціально-благодійницькі та паломницькі проекти благочиння, подякував священнослужителям за активну участь у житті благочиння.

makariv-vikar.kiev.ua